TI-halli

TI-hallimme on varusteltu palvelemaan asiakkaidemme tarpeita monipuolisesti.

Hallissa voit tehdä itse korjaustyöt, vaihtaa öljyt ja tehdä autosi / moottoripyöräsi / veneesi tai muut fiksaukset. Myymälän puolelta voit ostaa tarvittavat autonhoitotuotteet ja tarvikkeet. TI-hallissa on vesipiste, hallitunkit ja paineilma asiakkaitten käytössä. Sisätilojen puhdistukseen on käytettävissä imuri.

Hallia voit vuokrata myös muuhun käyttöön tarpeittesi mukaan.

TI-halli on avoinna aseman aukiollessa. Ajanvaraus joko kassalta tai puhelimitse 014 744 266. Maksu suoritetaan kassalla ennen hallin käyttöönottoa.

Hinnasto

Tuntihinta 10 €
Päivähinta 50 €

Pitempiaikainen vuokraus erillisen sopimuksen mukaan.
Hinnat sisältävät alv. 24%

TI-hallin käyttöehdot

Hallin käyttöohjeet ja vastuut

Tilaa ja siellä olevia laitteita käytetään aina omalla vastuulla ja asiakas vakuuttaa varauksellaan tutustuneensa hallin sääntöihin ja käyttöohjeisiin.

Asiakas vastaa yksin kaikista välittömistä ja välillisistä vahingoista ja kustannuksista, joita mahdollisesti aiheutuu hänelle tai kolmannelle osapuolelle asiakkaan itsensä tai kolmannen osapuolen suorittamasta palveluntarjoajan tiloissa tapahtuvasta toiminnasta. Asiakas vastaa yksin kaikkien laitteiden ja koneiden käytöstä vuokra-aikana eikä palveluntarjoaja ole niistä vastuussa.

Palveluntarjoaja vastaa vain asiakkaalle syntyneistä välittömistä vahingoista, jotka ovat syntyneet palveluntarjoajan vastuulle kuuluvien koneiden rikkoutumisesta, mikäli niitä on käytetty niiden käyttöohjeiden mukaisella tavalla.

Asiakkaan tulee osoittaa aiheutunut välitön vahinko ja vahingon määrä. Palveluntarjoajan vahingonkorvausvastuu rajoittuu korkeintaan määrään, joka vastaa sovittua vuokraa vuokra-aikana.

Asiakkaan vastuu

Asiakas on velvollinen korvaamaan palveluntarjoajalle aiheuttamansa vahingot, jotka koskee kiinteistöä sekä kiinteää ja irtainta omaisuutta. Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korvaamiseen käytetty työaika.

Asiakkaan tulee siivota hallissa ja sen ympäristössä omat jälkensä ja laitaa jätteet niille erikseen määrättyihin astioihin.

HUOM! ÖLJYT,NESTEET, AKUT YM. LAITTEET JA TARVIKKEET ASIAKAS ON VELVOLLINEN VIEMÄÄN MUKANAAN VUOKRA-AJAN PÄÄTYTTYÄ

KIELLETTYJÄ TÖITÄ TI-HALLISSA OVAT TULITYÖT, RUISKUMAALAUS JA –MASSAUS, AUTON PESU

Palveluntarjoaja perii siivoamattomasta hallista 50,00 €/tunti sekä muut siihen liittyvät kulut

Kaikki vuokrauskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua  palveluntarjoajalle. Asiakkaan täysimääräinen korvausvelvollisuus koskee aina myös vahinkoaja, jotka ovat välittömästi tai välillisesti johtuneet asiakkaan rikollisesta tai välinpitämättömästä toiminnasta. Tai muusta tahallisesta tai törkeästä tuottamuksesta tapahtuneesta sopimusehtojen rikkomisesta.

Asiakkaan tulee tutustua kaikkien laitteiden turva- ja käyttöohjeisiin. Asiakas vastaa työturvallisuus sekä muiden määräysten noudattamisesta.

Nämä 20.9.2020 alkaen sovellettavat sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Neste-aseman henkilökunnalla on kulkuoikeus vuokrattuun tilaan.